La oss skrive en artikkel om din virksomhet

La oss løfte bedriften din ved å skape mer engasjement og synlighet

En artikkel om din virksomhet inneholder omtale, bilder, linker og kontaktinformasjon. Fokus på artikkelen om dere vil være nytteverdi for leser samt konverteringer til deres nettside

Artikkelen skrives av dyktige skribenter med lang erfaring. Du mottar et førsteutkast til artikkel etter bestilling. Deretter kan dere godkjenne artikkelen eller komme med innspill til endringer eller annen vinkling. Vi gir oss ikke før dere er fornøyd. Når dere har godkjent artikkelen vil den publiseres og deretter vil vi starte markedsføringen av artikkelen

Vi skriver artikler som vil gi deg godt og søkevennlig innhold i tillegg til at vi markedsfører artikkelen. Vi har flere ulike interne publikasjoner hvor vi har kampanjer og bannere som vil konvertere lesere om til betalende kunder.  

Artikkelen vi skriver og publiserer på én eller flere av våre sider blir distribuert på våre plattformer og blir stående i 6 mnd år. Dette vil dermed kunne gi deg fortløpende salg, samt bedre synlighet hos søkemotorer som blant annet Google.

Vi har over 400 000 følgere i sosiale medier. I disse gruppene deler vi deres artikkel flere ganger i året. På denne måten får dere ikke bare én god artikkel om deres nettbutikk/ virksomhet/ produkt, men også en omfattende markedskampanje inkludert

Tilbud til nye kunder:
300 000 annonsevisninger ROS
1 artikkel skrevet om din virksomhet på en av våre publikasjoner. (feks; Smakelig.com, Luksusferie.no eller Kvinnemagasinet Levana.no)
Produksjon av displaybanner for markedsføring av artikkelen

Total pris: 18900,- eks mva inkludert produksjon, markedsføring og endringer under avtaleperioden på 6 måneder

For å høre mer kan du sende oss en mail på post@media-gruppen.no eller ringe 980 55 554

Slik fungerer det

Først blir vi enige om målsetting. Vil du ha flere besøkende til din nettside? Økende salg til nettbutikken eller ønsker du en større kampanje som vil gi både flere besøk og mer salg ? Deretter skriver vi en fyldig artikkel om din virksomhet eller produkter som du ønsker å ha fokus på. 

Vi sender deg artikkelen som du må godkjenne og blir enige om hvilken nettside artikkelen skal ligge på. Vi har mange nettsider innen flere kategorier, men du kan også velge å ha artikkelen på din egen nettside. Etter godkjenning publiserer vi artikkelen.

Til slutt deler vi din artikkel i alle våre sosiale medier med over 400 000 følgere. Etter 3 måneder sender vi deg statistikk på antall visninger, klikk etc.

Artikkelen blir liggende i 6 mnd år etter publisering. Dersom du ønsker at artikkelen skal bli liggende vil vi forlenge avtalen til en pris fra 8900,- per 6 mnd og oppover, avhengig av hvilke tilleggsprodukter du ønsker.

For bestilling ta kontakt på post@media-gruppen.no eller telefon 980 55 554

Hvor vises artikkelen?

Media Gruppen har et stort nettverk av nettsider hvor vi kan publisere din artikkel.  Vi kan både levere innhold og omfattende distribusjon. Vi har en rekke med publikasjoner på huset og kan sørge for at din artikkel får stor oppmerksomhet til gode priser. 

Vi har også tilgang på over 400 000 nordmenn i ulike grupper i sosiale medier der vi vil dele deres artikkel. Etter avtale vil vi kunne lage en artikkel som er tilpasset disse gruppene slik at din virksomhet kan bli «stjernen» i en viral suksess

Et samarbeid med Media Gruppen AS vil gjøre din nettside mer synlig på digitale flater.