Ledig stilling

Vi søker salgsansvarlig

Media Gruppen AS jobber med salg av ulike annonseprodukter på nesten 30 nettsider som selskapet eier, utvikler og drifter. Vi har mange nettsider innen en rekke ulike nisjer og jobber daglig med å øke trafikk, innhold og engasjement på disse. Til sammen har våre nettsider over 1 million Norske lesere i måneden. Nå skal det satses videre og vi søker en salgsansvarlig som sammen med daglig leder og kommersiell direktør skal utvikle og selge selskapets produkter

Vi ser etter deg som forstår det grunnleggende innen digital markedsføring. Du har gjerne erfaring og relevant utdannelse, men like viktig er det at du har en grunderholding der du motiveres av å bygge kundeportefølje, være daglig dialog med markedet og på sikt bygge selskapets salgsorganisasjon. Det er en fordel om du er lokalisert i Moss, men dette er ikke et krav, Med riktig person finner vi alltids en løsning.

I starten vil du jobbe med daglig kundekontakt via telefon, mail og møter. I tillegg vil du være med å utvikle selskapets annonseprodukter. Du vil ha en nøkkelrolle i selskapet og ansettelser av nye salgsressurser faller innunder stillingens ansvarsområde. Du vil jobbe med enkle crm-systemer som krever god pc-kunnskap.

Minimum kvalifikasjoner:

- Gode pc-kunnskaper
- Selvstendig, men lett å samarbeide med
- Uredd og profesjonell i kundedialog 
- Grunnleggende kunnskap innen digital markedsføring

Vi ser etter deg som er selvgående og som ønsker å bygge selskap og organisasjon sammen med oss. Vi tilbyr fastlønn med gode provisjonsordninger samt mulighet for eierskap i selskapet på sikt. Selskapet har kontorer i Moss, men du kan gjerne jobbe hjemmefra eller fra taket på en buss så lenge avtalte arbeidsoppgaver blir gjennomført.

Ønsker du å vite mer? Send oss en kort søknad med cv til daglig leder: michelle@smakelig.com