Om oss

                             Media Gruppen er alt du trenger

Vi utvikler og drifter en rekke norske nettsider. Til sammen har våre sider over 1 million månedlige lesere. På disse sidene tilbyr vi å skrive gode salgsfremmende artikler for våre kunder, samt markedføringskampanjer og bannere. 

Media Gruppen er et norskeid selskap som fungerer som en markedssjef og innholdsprodusent for våre kunder. Vi tar i mot tilbud fra ulike medier, lager bannere, skriver content marketing artikler og gir deg som bedrift råd om hvor du bør annonsere. 

Vi bidrar også til å forbedre din hjemmeside slik at du selger mer gjennom din nettside. Kort fortalt er vi din markedssjef og innholdsprodusent som bidrar til mersalg samtidig som vi sparer deg for tid og kostnader.

Vi tilbyr norske og utenlandske bedrifter gode salgsfremmende artikler om bedriften, produkter eller nisjen. Vi sørger for omfattende distribusjon av artikler gjennom våre plattformer som inneholder både egne publikasjoner og sosiale medier. I tillegg tilbyr vi ulike kampanjer som vil være med på å konvertere lesere og besøkende om til betalende kunde

Trenger du en markedsansvarlig?

Trenger du en partner som tar hånd om alt innen markedsføring? Vil du at vi tar hånd om alle innkommende salgssamtaler, forbedrer tekst og design på hjemmesiden din og gir deg tips og råd om hvor du bør annonsere? Da anbefaler vi en full-service avtale. Kort fortalt betyr dette at du kan behandle oss som din egen markedssjef til en fast avtalt pris per måned.

Trenger du en skribent?

Trenger du tekst til hjemmeside, en salgsfremmende artikkel om din virksomhet, tekst til nyhetsbrev, en blogg eller en tekst til stillingsannonse? Vi har dyktige skribenter med lang erfaring som kan levere slike tekster nærmest på dagen.

Ny eller en forbedret nettside?

Vi kan levere nye nettsider eller forbedre de du allerede har. Her bidrar vi med gode tekster, salgsfremmende forbedringer og design du skal bli 100% fornøy med.

Kontakt oss

For å høre mer eller bestille tjenester kan du ringe oss på 980 55 554 eller sende oss en mail til post@media-gruppen.no så svarer vi deg samme dag