Våre nettsider

Media Gruppen har flere egne nettsider som samlet generer rundt 1 million sidevisninger pr. måned. Dette er nettsider som tar for seg alt fra reiser og opplevelser til interiør, oppskrifter, satire og humor. Alle våre sider er tilgjengelig for et samarbeid, både når det kommer til publisering av artikler og markedskampanjer.

Smakelig.com

Smakelig.com gir de beste oppskriftene på mat og drikke, samt tips og inspirasjon til alt fra planter, interiør og mote.

Levana.no

Dette er magasinet som retter seg mot kvinner i alle aldre. Her er tips om trening, skjønnhet, underholdning, helse og samliv. 

Eavisa.com

Eavisa.com er en satire avis som sørger for humor i hverdagen. Med flere tusen publiserte saker sørger Eavisa for engasjement, likes og delinger på sosiale medier samt flere tusen daglige unike besøk.

Luksusferie.no

Luksusferie har som mål å være den naturlige "go to" siden når reiselysten melder sin ankomst. Her finner du nyttig informasjon om hotell og opplevelser i hele verden. 

Hotellnett.no

Hotellnett sørger for inspirasjon og tips til din neste reise. Her finner du gode priser på både hotellovernattinger og fly.

Fly2.no

Hos Fly2 får du de beste prisene på din neste flyreise. Her kan du velge mellom alle tilgjengelig avganger hos de ulike flyselskapene. Ingen skulte kostnader og enkel bestilling. 

Anbefaltehotell.no

Anbefalte hotell gjør reisen enklere. Her finner du anbefalte hotell i hele verden som vil hjelpe deg med å finne det hotellet som passer best for ditt reise-formål, til best mulig pris.

Alleflybiletter.no

Alle flybilletter gir deg de beste prisene på flyreise, i tillegg til inspirasjon til de beste opplevelsene ved ditt reisemål. Her kan du lese om hvilke opplevelser du bør unne deg og bestille deltagelse om du ønsker det. 

Latterkula.no

Dette er siden som gir deg hverdagshumor på sitt beste. Artige historier som vil gi deg og dine en god latter hver dag.

Morsommedyr.no

Morsomme dyr viser søte og morsomme dyr i ulike situasjoner og er siden for alle som elsker dyr og alle deres rare påfunn. 

Viralefilmer.no

Hos virale filmer finner du artige filmsnutter fra de som har klart å fange spesielle øyeblikk på film.


Ønsker du et samarbeid med oss? Ta kontakt på post@media-gruppen.no eller ring oss på 988 55 554