Våre nettsider

Media Gruppen har flere egne nettsider som samlet generer rundt 1 million sidevisninger pr. måned. Dette er nettsider som tar for seg alt fra reiser og opplevelser til interiør, oppskrifter, satire og humor. Alle våre sider er tilgjengelig for et samarbeid, både når det kommer til publisering av artikler og markedskampanjer. Et lite utvalg av våre sider:

Smakelig.com

Smakelig.com gir de beste oppskriftene på mat og drikke, samt tips og inspirasjon til alt fra planter, interiør og mote. Smakelig skal hjelpe leseren i jakten på det gode liv

Levana.no

Dette er magasinet som retter seg mot kvinner i alle aldre. Her er tips om trening, skjønnhet, underholdning, helse og samliv. 

Luksusferie.no

Luksusferie har som mål å være den naturlige "go to" siden når reiselysten melder sin ankomst. Her finner du nyttig informasjon om hotell og opplevelser i hele verden. 

Hotellnett.no

Hotellnett sørger for inspirasjon og tips til din neste reise. Her finner du gode priser på både hotellovernattinger og fly.

Fly2.no

Hos Fly2 får du de beste prisene på din neste flyreise. Her kan du velge mellom alle tilgjengelig avganger hos de ulike flyselskapene. Ingen skulte kostnader og enkel bestilling. 

Anbefaltehotell.no

Anbefalte hotell gjør reisen enklere. Her finner du anbefalte hotell i hele verden som vil hjelpe deg med å finne det hotellet som passer best for ditt reise-formål, til best mulig pris.

Alleflybiletter.no

Alle flybilletter gir deg de beste prisene på flyreise, i tillegg til inspirasjon til de beste opplevelsene ved ditt reisemål. Her kan du lese om hvilke opplevelser du bør unne deg og bestille deltagelse om du ønsker det. 

Morsommedyr.no

Morsomme dyr viser søte og morsomme dyr i ulike situasjoner og er siden for alle som elsker dyr og alle deres rare påfunn. 

Leiebobil.no

Omfattende informasjon for deg som skal leie bobil i Norge eller utlandet. Her kan du også søke etter bobil til leie over hele verden


Ønsker du et samarbeid med oss? Ta kontakt på post@media-gruppen.no eller ring oss på 988 55 554